Saturday, April 20, 2013

Berakhirnya Asasi


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Demi Tuhanku yang diriku di bawah penguasaan-Nya dan sentiasa dalam pengawasan-Nya.

Alhamdulillah msih diberi ruang dan kesempatan untuk berpijak di atas bumi yg nyata dan pastinya bukan lgi di bumi MERBOK.. J

Yaaaaa berakhirnya perjalanan hidup ini dibumi merbok dengan berakhirnya asasi undang2 di sana..satu perjalanan hidup yg sgt2 menarik di samping pelbagai kisah suka dan duka..

Terlalu bnyk kisah menarik sebenarnya yg berlaku spanjang Part 2 pre law nie  tapi sekadar cukup untuk menceritakan
pengalaman yg tak dapat dilupakan dan kisah menarik yg lain jue nak cta dalam entry yg lain..yala kalo semua nak diceritakan dicni mmg pnjg la jwbnya..

Pengalaman yg pling xdapat dilupakan adalah pengalaman bersama classmate yg terlalu awesome!!!!.. J

Terima kasih sgt kawan2 sebab menceriakan life jue di bumi Merbok sepanjang dua sem disana..mungkin 1st sem kita masih dalam proses mengenali jadi x taw nak cta ap sgt tapi 2nd sem rsa sgt2 hepi ngan korang semua ..korang semua memang classmate yg terbaik!!!!... J

meet my one & only AWESOME classmatezzz.. J


Jejaka KPIOO52C..

Mereka hanya ber4 tetapi sudah terlalu ckup tuk menceriakan kelas. J

Mula dri kiri Mubaraq..ehem cik presiden pre law kot..org pggil mubaraq,mr.presiden,rocky or ap2 jala..bnyk sgt pggilan kat cik presiden nie..tpi tu jala jue taw..sejarah di sebalik panggilan plek2 tu jue xtaw..kalo nak tawu sila bertny kepada tuan pnya badan ya..mubaraq sila jgn marah ya..nway terima kasih ya mubaraq selalu bgi nasihat dan semangat..mr.presiden anda pemimpin yg baik..teruskan ya menjadi pemimpin yg baik.. J
hah bole la mlwt blog mubaraq..klik DI SINI..

Next sebelah mubaraq Faiz..org selalu ckap dya annoying..ya dya mmg annoying..hmm bgi jue annoying dya la yg wat kelas jdi ceria..so faiz IT'S OK TO BE ANNOYING.. J
tuk faiz thankz ya coz selalu menceriakan kami..

Yang kedua dri kiri ialah bestfren mubaraq,Faizzudin..din nie byk gak pangilan mcm shbt baek dya antaranya izu,din, fa n yg pling popular aaron.. J
tuk din terima kasih jdi class rep yg baek..semoga mnjadi pemimpin yg baek di masa hadapan..
nak tgk blog din klik DI SINI..

Lastly,dihujung sebelah kiri novelis muda wazrul shah..tuk shah semoga sukses dalam penulisan shah..thankz selama nie berkongsi sal novel2 n selalu bgi pnjam novel ya.. J
nak bca karya shah leh klik DI SINI..

Next meet my sis of KPIOO52C.. J


Gadis2 KPIOO52C..berjumlah 30 org dan semuanya sgt2 hepi go lucky.. J

Kalo nak cerita sal setiap org mmg terlalu bnyk..jdi jue nak ringkaskan ja..

Terima kasih korang semua sebab selalu ambl berat sal jue,selalu bg semangat,selalu menceriakan jue dan semuanya..rindu nak dengar lawak bella..rindu nak berkongsi cta ngan nanad..rindu nak tgk aksi comel hattin..rindu nak tgk mey ngan minatnya kat fizo smpaikan skrg tgk fizo kat tv mesti igt mey..rindu kat fatin ngan gaya ayunya..rindu nak tengok malin wat muka scary dya..rindu nak tgk mata besar fini selalu wat kat jue..rindu nak gi bilik ct mnta ubat kalo sakit lam msa yg sma dgr amal berceloteh..rindu nak dgr una,awa ngan hanim bergadoh manja..rindu tgk gelagat tikah,zaty,najla ngan nina yg selalu bg jue gelak..rindudu nak dgr shu ngan sha cakap kelantan..rindu semuanya..

Lastly sgt2 rindu ngan gelagat cik kak berlima nie...rindu ngan leteran mira..rindu nak dgr rinanya nasihat..rindu nak dgr celoteh yana..rindu nak gadoh ngan sarah..rindu ngan sikap manja hani yg selalu mnta tlg buka air dya.. J
rindu byk lg bnda tentang kita..
 


Jue nak minta maaf sgt2 dekat korang sebab x leh minta maaf secara berhadapan atas semua salah dan silap jue sepanjang kta berkenalan..jue tawu korg dah bersusah payah arrnge picnic ptg tu tuk kta semua spend msa bersama-sama buat kali terakhir n semua org diberi peluang bercakap.tpi jue mnta maaf sgt2 jue x dapat dtg ptg tu sbb jue demam so jue juz dpt mnta maaf kat certain org ja secara berhadapan..kepda sesiapa yg jue x smpat jumpa jue nak mnta maaf sgt2..insyaAllah pnjg umur murah rezeki kta jumpa lgi..

P/S: Sahabat semua jgn pernah benci dan salahkan perpisahan kerana semuanya bermula dgn pertemuan..oleh itu, bersyukurlah kerana sepanjang pertemuan kita byk kisah suka dan duka kita berjaya tempuhi bersama.. J
 

3 comments:

Faizuddin Hashim said...

Tenks jue... I'm a classrep yg entah pape...semoga bahagia dgn org yg tersayang...jaga dia lek lok...guide dia ke arah yg lebih baik like what u had done before..and then, andai ada jodoh, wedding tu jangan lupa jemput and make sure I'm one of the VIP of ur Wedding Ceremony ok..Hahaha.. Demand..Lastly, sorry for everything...Keep in touch ok..

mujahidunlinafsihi said...

most wc din..insyaAllah kalo ad jodoh kami jue jemput ya..doakan sma ya..insyaAllah jue doakan din ngan si dia dpt bersma gak..:)

Fatin Hanini said...

ehem2.... assalamualaikum..
firstly, mabruk... alhmdulillah dh hbes asasi.. kn?

2nd..rndu.lma xjmpak jue.. ntah bla la ada rezeki.

3rd.. aku doakn kbahagiaan hg dunia akhirat.. kduri jmput tau! calon dh ada kn? hihi

k... :'( sayonara


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...