Friday, January 27, 2012

Bye2


GOING ALONE..L


Menyepi untuk beberapa hari dan Alhamdulillah arini masih di beri kesempatan untuk bernafas dalam nikmat IMAN DAN ISLAM. Detik ap yang dihitung tu?. Mesti tertanya2 kan. Sebenarnya ad dua benda yang jue akan hadapi x lma lgi..ok jue nak cta2 satu2  dulu.. 

Fist jue menghitung detik masa tuk adik ke SAINA coz makin dekat da..tapi jue yg berdebar-debar lebih.. J..biasa la lama gak cuti duk ngan dya n tok ja..pa2 pun bnyk cta kat dya gak kadang so mesti rsa sunyi sorg2 ngan tok ja… L..sedey tol tapi tau dya nak belajar kna la pegi gak..arap sangat dya dapat sesuaikan diri dya kat sna..


Selamat berjuang adik di bumi SAINA.. J

2nd thing jue akan hadapi adlah perubahan shift kat tmpt keja
 jue dan yang paling x best kena pisah ngan KAK INA dan KAK ZIE..





x leh byg kalo x da dya org cam na..kalo x da dya org mesti jue boring nya tmbh fiza kat bhgn lain kalo ad dya x pa la plus kalo x da dya org mesti jue duk angguk faham sowg2.. J..



Selalu jue mmg x kan ngantuk kalo ada dya org coz dya org suka wat lawak.. J..tapi nak wat cmna nak keja knalah bekorban ckit x leh nak ikut kehendak ati ja..tuk yang nie jue arap jue ngan fiza dpat bertahan keja shift tmbah2 bla2 kna shift malam dan semoga hubungan kita tak terputus walaupun berlainan shift..amin..

Kita memang team yang hebat.. J 


AEROSPACE THE BEST..J

Dari hati yang kecil: kadang-kadang pilihan kita sememangnya tak menyeronokkan atau membahagiakan tetapi sebenarnya itulah yang terbaik tuk kita..alwayz luv u all..wallahua’lam..wasalam..









3 comments:

mujahidunlinafsihi said...

hari2 mndatang saya di saina..
A:eh adik k.jue
saya:grrrr

fastabiqul khairat said...

alhamdulillah..........adik hg p saina!!!!! syoknya.(aku lak yg over)

mujahidunlinafsihi said...

junaidah kan suka suki comment gna profile kak cik..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...