Saturday, November 17, 2012

Takkan Terpisah

Alhamdulillah masih terjaga dri tidur yg lena pada hari ini dan menikmati semula dua nikmat terbesar dalam hidup ini iaitu nikmat IMAN & ISLAM.. J

Penat juga la ketuk  habuk2  yg mula manapak lam blog nie..nmpk tak bertapa lma nya tak post entry bru?..ok x la lma tpi still leh consider lma la..hee.. J
Hmm entry jue kali ini tak terlalu crius ya hanya bersifat santai..sesipa yang membaca hope dapat la gak input yg berguna.. 

Ok tujuan entry arinie untuk berkongsi sedikit kisah perjalanan seharian bertemu dua sahabat jue yg tersyg nie..siapa lagi kalo bukan cik NORHAFIZA dan cik THAHIRAH.. J
Sebelom tu npa tajuk entry nie “takkan terpisah”?.. jwpn nya sebab jue suka sangat tengok iklan DiGi Buddyz kat tv tu..sangat comel..yg xpernah tengok,klik la bwah nie..tapi yg nie versi pnjg kalo lam tv dah di cut… J



ok arinie pun jue nak cta sal buddyz jue jadi sesuai sgtlah ngan tajuk di atas tu..bagi jue la..sesiapa yg merasakan tidak, tak apa itu pendapat anda.. J  “everyone have their own thoughts and different view about something”..
1st sangat excited jumpa ngan cik fiza berpeluk sampai dah tak pndang org kanan kiri..betol x cik fiza?..hee.. J kmi naik bus sampai ke jeti dan menanti pula kedatangan cik thahirah..tunggu punya tunggu akhirnya dtg juga cik kak tu..agak2 dtg dgn apa??..hmm bertapa hebatnya thahirah dtg dengan keta.. tak ada la adegan peluk sampai tak ingat dunia sebab ad pak cik di sebelah tempat memandu tu..hee..jangan x caya ya..THAHIRAH SUDAH BOLE MEMANDU!!!.. J sangat bangga ngan kamo0 sis…jadi Thahirah la yg bwa keta tu sampai ke Penang Hill..bayangkan baru ja lulus ujian dan dapat lessen ari sebelom tu dan kami merupakan penumpang pertama dya..sangat terharu..cik NORHAFIZA ckp cik THAHIRAH dah jadi sumber inspirasi dya tuk dpatkan lesen..jue rsa jue pun sama kot.. J

Alahamdulillah akhirnya tibalah di Penang Hill..

Okayy tak nak cta bnyk2 walaupun hakikatnya dah bnyk cta..(^_^)v
Biarlah gmbar menceritakan segalanya..
* seperti biasa mmg tak perfect la ari kmi kluar kalo tak tgkp gmbr*.. 

terpaksa beratur lma sbb org terlalu rmai..


*suka sgt dengan gmbr nie..J



























 
*suka gak ngan gmbr nie..J

Dari hati yang kecil buat sahabat berdua..


p/s: anda yang bersahaja,kita mempunyai kenangan kita yg tersendiri jgn pernah samakan atau bandingkan dgn org lain..J

waallahu'alam 

4 comments:

Ahmad Mubaraq said...

bnyak nya tgkap gmbar.sgat fansssss.. =D

mujahidunlinafsihi said...

tke note ap yg perlu ya cik mubaraq..:)

Ahmad Mubaraq said...

yg mana yg perlu tu?ce bgtahu cr bgtahu..haha =p

hani soffian said...

sya jelez titik titik tanda seru tanda seru... hahaha... luv u... smpai hati x ajak skli naa... mntang2 la kita jauh dri Penang =="


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...